Club Brugge krijgt schitterend nieuws over Izquierdo

Club Brugge krijgt schitterend nieuws over Izquierdo

23 augustus 2016 00:15 - Afgelopen weekend niets dan slecht nieuws voor Club Brugge. Michel Preud’homme en zijn manschappen gingen met 2-1 onderuit tegen KV Kortrijk en tot overmaat van ramp raakte bekend dat Lior Refaelov dan toch geopereerd moest worden aan zijn lies. Een week eerder was José Izquierdo tegen Lokeren ook al uitgevallen met een scheurtje in de adductoren. Al ziet het er voor hem intussen wel al beter uit.

De eerste diagnose van de scheur aan de lies van Izquierdo is achter de rug. Daaruit blijkt dat de blessure beter meevalt dan in eerste instantie voorspeld werd. Club ging uit van een inactiviteit van 4 à 5 weken, waardoor de Colombiaanse flankaanvaller de start van de Champions League (op dinsdag 13 of woensdag 14 september) aan zich voorbij zou moeten laten gaan.

Volgens Het Nieuwsblad zal Izquierdo na de competitiewedstrijd tegen Waasland-Beveren, op vrijdag 9 september, echter opnieuw inzetbaar zijn. Op die manier zou de talentvolle vleugelspits de eerste match van het kampioenenbal dus tóch halen.

Bijkomend goed nieuws is dat de operatie van Refaelov vlekkeloos verliep. Er wacht de Israëliër nu een revalidatie van 8 à 10 weken. De middenvelder hoopt de vierde speeldag in de Champions League nog mee te kunnen pikken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.