‘Club Brugge krijgt stevige concurrentie in strijd om aanvaller’

Verhaeghe ziet Champions League droom uiteen spatten Kinderlijk teleurgesteld

27 augustus 2016 10:18 - Na de loting voor de Champions League gaven Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe aan dat Club Brugge nog op zoek gaat naar een stevige aanwinst om de afwezigheid van Lior Refaelov en José Izquierdo op te vangen. Daarbij doken al snel enkele namen op.

Zo viel de voorbije dagen ook de naam van Aleksandar Katai als mogelijke versterking. De rechtsbuiten van Rode Ster Belgrado moet naar verluidt zo’n twee à drie miljoen euro kosten. Maar Club is lang niet de enige ploeg die de vlot scorende Serviër – vorig seizoen 21 goals – bij de Servische kampioen wil oppikken.

Volgens Het Nieuwsblad toont ook Atalanta interesse. De club uit Bergamo eindigde vorig seizoen dertiende in de Serie A. De kans lijkt zo in ieder geval wel heel erg hoog dat Katai dit seizoen in blauw en zwart zal spelen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.