‘Club Brugge loopt Carcela om deze reden mis’

Brugse flankspeler twijfelachtig voor thuismatch tegen Standard

31 augustus 2016 06:39 - Het leek er de voorbije dagen op dat Club Brugge Mehdi Carcela zou gaan aantrekken om de blessure van Lior Refaelov op te vangen. Leek, want de ex-speler van Standard zou nu toch op weg zijn naar Granada. De Spaanse club zou al een akkoord hebben met Benfica en ook Carcela zelf zou zijn keuze gemaakt hebben.

Volgens Het Laatste Nieuws hebben Vincent Mannaert en Michel Preud’homme er nochtans alles aan gedaan om de flankspeler te overtuigen, maar deed vader Francisco Carcela de deal afspringen.

Vader Carcela zou een grote invloed gehad hebben en was bevreesd voor de reacties wanneer zijn zoon opnieuw met hangende pootjes naar België zou terugkeren. Bovendien is hij nog eens een Spanjaard, waardoor hij meteen weg was van het voorstel van Granada.

Dat Carcela in de Primera Division tegen de degradatie zal moeten spelen terwijl hij met Club de Champions League in kon, vormt daarbij blijkbaar geen probleem voor de 27-jarige Marokkaan.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.