‘Club Brugge probeerde Bruzzese te betrekken in opvallende ruildeal’

'Club Brugge probeerde Bruzzese te betrekken in opvallende ruildeal'

16 augustus 2016 01:30 - Met het oog op de Champions League blijft Club Brugge speuren naar een vervanger voor de onervaren Jens Teunckens. Transfertargets Darren Keet (van KV Kortrijk naar Bidvest Wits) en Wouter Biebauw (van KV Oostende naar KSV Roeselare) bedankten voor een plaatsje op de bank bij de landskampioen en zo kwam Blauw-Zwart bij Guillaume Hubert uit.

Hubert is niet langer gelukkig bij Standard en maakte door middel van een officieel transferverzoek duidelijk dat hij Sclessin wenst te verlaten. Toen de 22-jarige keeper vorig seizoen goed stond te keepen, werd hij door de onverwachte komst van Victor Valdés opzijgeschoven. Dit jaar moet hij dan weer Jean-François Gillet voor zich dulden.

Volgens Het Nieuwsblad probeerde Club om Hubert los te weken door Sébastien Bruzzese plus een geldsom aan te bieden in ruil voor de reservedoelman van Standard. De Rouches veegden dat aanbod echter resoluut van tafel.

Hubert ziet een overgang naar Jan Breydel wel zitten, maar heeft door de interesse van Antwerp – dat Nicaise Kudimbana met een spierscheur zag uitvallen – en enkele Engelse tweedeklassers ook opties als eerste doelman.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.