Club Brugge stuurt duidelijk signaal naar clubs met interesse in Engels

Club Brugge stuurt duidelijk signaal naar clubs die interesse hebben in Engels

19 augustus 2016 01:00 - Bjorn Engels groeide in geen tijd uit tot dé rots in de branding van de Blauw-Zwarte defensie en had een belangrijk aandeel in de veertiende landstitel van Club Brugge. Door een blessure besloot Michel Preud’homme om de 21-jarige centrale verdediger langzaamaan te brengen. Zo kwam hij afgelopen weekend tegen Lokeren pas voor het eerst in actie dit seizoen.

Keerzijde van de medaille is dat Engels zich daardoor opnieuw in de kijker kan spelen. Heel wat buitenlandse ploegen volgen zijn prestaties immers op de voet. Onder meer Arsenal, Dortmund en Everton toonden al interesse, maar al die clubs werden wandelen gestuurd.

Blauw-Zwart blijft hoe dan ook vastberaden om zijn sterkhouders nog minstens een jaartje in Jan Breydel te houden en met nog een tweetal weken te gaan op de zomermercato stuurt Club een duidelijk signaal naar ploegen met belangstelling in Engels.

Zo krijgt de jonge verdediger volgens Het Nieuwsblad een prijskaartje van maar liefst 20 miljoen euro rond zijn nek gehangen. Afwachten tot 31 augustus of één van de gegadigden bereid is om die flinke som op tafel te leggen…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.