‘Club Brugge wil Anderlecht en Genk te snel af zijn in strijd om linksachter’

'Club Brugge wil Anderlecht en Genk te snel af zijn in strijd om linksachter'

05 augustus 2016 03:00 - Laurens De Bock speelde afgelopen seizoen op een erg hoog niveau en zal ook komend voetbaljaar de linksachterpositie voor zijn rekening nemen. Mocht hij echter uitvallen, dan lijkt Blauw-Zwart een probleem te hebben. Boli Bolingoli is van nature immers geen echte verdediger en kon nooit helemaal overtuigen op de linksback.

Hoewel de spelerskern van Club helemaal klaar lijkt voor voetbalseizoen 2016-2017, wordt er achter de schermen nog altijd gespeurd naar opportuniteiten. Zo heeft Club zijn oog laten vallen op Nicolai Boilesen, die al een maand transfervrij is nadat Ajax zijn contract niet wilde verlengen.

De 24-jarige linksachter werd eerder al gelinkt aan RSC Anderlecht en KRC Genk, maar volgens Ekstra Bladet is nu ook Club Brugge in de dans gesprongen in de strijd om de 15-voudige Deense international.

“Ik ga niet in op de namen van specifieke clubs, maar ik kan bevestigen dat er interesse is van Belgische topclubs”, aldus vader en tevens makelaar Kenny Boilesen. “Er is nog niets getekend en daarnaast zijn er clubs uit andere landen geïnteresseerd.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.