Club-fans ergeren zich blauw aan Proto: “Geef die man een oscar”

Club-fans ergeren zich aan Proto Geef die man een oscar

05 augustus 2016 21:00 - Op de tweede speeldag in de Jupiler Pro League ging Club Brugge op bezoek bij KV Oostende. In de vernieuwde Versluys Arena – de opvolger van het Albertparkstadion – zat het venijn hem in de staart na een teleurstellende wedstrijd. Club was in de 90ste minuut erg dicht bij de 0-1 via Anthony Limbombe, maar het doelpunt viel uiteindelijk aan de overkant via Yassine El Ghanassy.

Silvio Proto zal omwille van zijn Anderlecht-verleden nooit geliefd zijn bij de Blauw-Zwarte aanhang, maar in de tweede helft bereikte de afkeer tegenover de 33-jarige doelman een nieuw hoogtepunt.

Toen Adboulay Diaby net niet bij een diepe bal kon, kwam hij lichtjes in aanraking met de elleboog van Proto. De ex-keeper van Anderlecht ging theatraal neer, maar scheidsrechter Joeri Van de Velde trapte daar niet in. Het Brugse supporterslegioen ergerde zich blauw.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.