Club-fans jenden Standard-aanhang met spandoek: “Grijs, miserabel en debiel”

Club-fans jenden Standard-aanhang met spandoek Uw toekomst is zoals uw stad

28 augustus 2016 15:32 - Club Bruggen en Standard hebben op de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League de punten gedeeld na een zinderende topper. Birama Touré, Felipe Gedoz, Junior Edmilson en Bjorn Engels namen de doelpunten voor hun rekening. 

De Brugse spionkop treiterde de meegereisde Standard-aanhang met een duidelijk spandoek. “Votre avenir est comme votre ville: gris, misérable et débile” oftewel “Jullie toekomst is zoals jullie stad: grijs, miserabel en debiel.”

Het controversiële spandoek wordt zeker niet door de gehele Club-aanhang gesmaakt. Michel Preud’homme is immers een Luikenaar. Bovendien kunnen boodschappen als deze bestraft worden en boetes opleveren voor de club.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.