Club-fans lachen met Anderlecht: “Wilmots is vrij, die kon zich wel plaatsen voor groot toernooi”

Club-fans lachen met Anderlecht Wilmots is vrij, die kon zich wel plaatsen voor een groot toernooi

04 augustus 2016 01:00 - Club Brugge zal in voetbalseizoen 2016-2017 de enige Belgische vertegenwoordiger zijn in de Champions League. RSC Anderlecht slaagde er woensdagavond namelijk niet in om het Russische Rostov uit te schakelen. Dat alles tot groot jolijt van het Blauw-Zwarte legioen.

De Champions League-uitschakeling van Anderlecht is vanzelfsprekend geen goeie zaak voor het Belgische voetbal, maar zorgt wél voor een financiële opsteker voor Club Brugge. Op sociale media leefden de fans van Blauw-Zwart zich alvast helemaal uit na de blamage voor Paars-Wit. Een bloemlezing.

Lachen met Champions League-uitschakeling Anderlecht (1)

Lachen met Champions League-uitschakeling Anderlecht (2)

Lachen met Champions League-uitschakeling Anderlecht (3)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.