Club-fans snoeihard voor sterkhouder: “Stuk onbenul”

Club-fans snoeihard voor sterkhouder Stuk onbenul

28 augustus 2016 14:31 - Club Brugge is er ook in zijn thuismatch tegen Standard niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Het werd uiteindelijk 2-2 na een zinderende topper.

Blauw-Zwart kwam – tegen de gang van het spel in – al na 14 minuten voetballen op achterstand door een doelpunt van Birama Touré. In de tweede helft was het Felipe Gedoz die op aangeven van Ruud Vormer voor de gelijkmaker tekende.

Club ging op zoek naar de drie punten, maar invaller Junior Edmilson schoot de 1-2 zes minuten voor tijd tegen de touwen. Na een goeie voorzet van Anthony Limbombe kon Bjorn Engels in de 94ste minuut alsnog een punt uit de brand slepen.

Een deel van de Club-aanhang was niet te spreken over de prestatie van Ludovic Butelle. De Brugse doelman maakt de laatste weken geen al te zekere indruk en enkele fans laten het dan ook niet na om hun ongenoegen daarover te uiten.

Kritiek op Butelle

Geen onbelangrijke kanttekeningen

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.