Club heeft belangrijke info voor wie naar de match tegen Standard komt

Gent-speler daagt Club-fans uit Aan hen om creatief te zijn

27 augustus 2016 10:37 - Zondag om 14u30 komt Standard al voor de tweede keer dit seizoen naar het Jan Breydelstadion. Na de 2-1-zege in de Supercup, en niet te vergeten de 7-1 van vorig seizoen, hoopt iedereen uiteraard dat de Rouches opnieuw voor de bijl gaan. Daarvoor zal de steun van het Blauw-Zwarte legioen uiteraard ook belangrijk zijn.

Club heeft alvast belangrijke informatie voor de fans die zondag naar Jan Breydel afzakken en daarvoor de Torhoutse Steenweg moeten nemen. Daar worden er op dit moment werken uitgevoerd, waardoor de weg daar volledig afgesloten is ter hoogte van Heidelberg, tussen huisnummer 47 en 39.

“Fietsers kunnen wel nog passeren aan de wegenwerken, maar voor het doorgaand verkeer worden wegomleggingen voorzien over de Ruddervoordsestraat, de E40 en E403 en over de Heidelbergstraat/Autobaan in beide rijrichtingen. Zowel in de Abdijhoek als in de Rolleweg wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd”, meldt Club op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.