Club kan tegen Lokeren opnieuw op Refaelov rekenen

Refaelov helpt Club met opmerkelijk initiatief

13 augustus 2016 16:12 - Zondag om 18u werkt Club Brugge zijn eerste thuiswedstrijd in de competitie af. Daarin wordt Lokeren de tegenstander. Na de nederlagen tegen KV Oostende en Antalyaspor wil Michel Preud’homme dat er deze keer wél gewonnen wordt.

Er valt alvast goed nieuws te rapen, want zondag kan Lior Refaelov opnieuw in actie komen. De match in Oostende moest de Israëliër nog laten passeren door een blessure aan de quadriceps, maar nu is hij weer fit. Michel Preud’homme nam hem meteen ook op in de 20-koppige wedstrijdselectie voor zondag.

In die selectie ontbreken daardoor enkel nog Tomas Pina, Brandon Mechele, Nikola Storm en Jens Teunckens. Verder kan Preud’homme op een volledige kern rekenen.

Selectie Club Brugge – Lokeren

Doelmannen: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese

Verdedigers: Ricardo van Rhijn, Dion Cools, Bjorn Engels, Benoît Poulain, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Boli Bolingoli

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Felipe Gedoz

Aanvallers: Lior Refaelov, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes, José Izquierdo, Anthony Limbombe

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.