Club komt met officieel statement over spandoek tegen Standard

Club komt met officieel statement over spandoek tegen Standard

29 augustus 2016 00:15 - Club Brugge en Standard deelden zondagnamiddag de punten na een zinderende topper. Achteraf waren er heel wat fases die voer voor discussie vormden. En ook naast het veld werd er voor de nodige ophef gezorgd.

Enkele Club-fans hadden zondag een misplaatst spandoek voor de Rouches in petto. “Votre avenir est comme votre ville: gris, misérable et débile” oftewel “Jullie toekomst is zoals jullie stad: grijs, miserabel en debiel.” Ontoelaatbaar, zo vonden ze bij Club Brugge.

“In naam van Club wensen we ons hiervoor uitdrukkelijk te verontschuldigen. We nemen als Club alle maatregelen, samen met de supportersfederatie, om de initiatiefnemers te identificeren en streng te straffen. Zo’n spandoeken zijn onaanvaardbaar en gaan regelrecht in tegen het DNA van onze Club”, klinkt het op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.