Club-spelers en hun bijnamen? Na het bekijken van deze video ken je er 5!

Club-spelers en hun bijnamen Na het bekijken van deze video ken je er 5!

06 augustus 2016 05:00 - In aanloop naar de wedstrijd tussen KV Oostende en Club Brugge bleek dat Blauw-Zwart de gouden accenten op de achterkant van zijn shirts ingeruild heeft voor een witte variant. Op die manier zijn de rugnummers en spelersnamen immers veel duidelijker zichtbaar. Maar dat was niet het enige dat opviel in de Brugse kleedkamer.

Vooraleer de Zeeslag om Vlaanderen van start ging, hingen de spelerstruitjes van Club Brugge netjes in de vernieuwde kleedkamer van KV Oostende. Opvallend hierbij was de kapstok van de shirts. Daarop prijkte namelijk de bijnaam van de speler in kwestie.

Zo wordt Bjorn Engels Tony Adams genoemd, Timmy Simons Old Glory Boy, Hans Vanaken 9x, Stefano Denswil Chelsea Boy en José Izquierdo Speedy. Jammer genoeg brachten al die bijnamen geen geluk in de Versluys Arena… Volgende week beter!

De 11 namen bij KV Oostende en Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.