‘Club ziet alweer flankspeler uitvallen voor Standard’

Ware nachtmerrie op komst voor Izquierdo

27 augustus 2016 10:03 - Zondagmiddag staat de kraker tegen Standard op het programma en Michel Preud’homme hoopt dat zijn spelers daarin revanche nemen voor de tweede nederlaag van het seizoen, vorige week in Kortrijk. Maar met Izquierdo en Refaelov moet hij al heel wat creativiteit missen en ook een derde flankspeler dreigt er morgen niet bij te zijn.

Volgens Het Nieuwsblad ziet het er immers naar uit dat Boli Bolingoli niet fit zal raken. De 21-jarige was tegen Lokeren en KV Kortrijk telkens de vervanger van Izquierdo. In die laatste partij liep hij een blessure op, waardoor hij sinds woensdag weg bleef van de trainingen.

Vandaag zou zijn blessure nog eens geëvalueerd worden, maar de kans zou klein geacht worden dat hij Standard zal halen. Volgens de krant zal Felipe Gedoz of Jelle Vossen hem vervangen in de basisopstelling.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.