Coopman meteen belangrijk voor Zulte Waregem

Coopman meteen belangrijk voor Zulte Waregem

07 augustus 2016 09:00 - Midden juni verlengde Sander Coopman zijn contract bij Club Brugge tot 2019 en raakte bekend dat hij uitgeleend zou worden aan Zulte Waregem. Intussen heeft de 21-jarige middenvelder zijn eerste assist bij Essevee al beet.

Coopman kreeg – net zoals vorige week tegen Eupen – ongeveer een kwartier van trainer Francky Dury om zijn kunnen te tonen. De huurling van Club Brugge bedankte even voor affluiten met een assist op Onur Kaya, die de 2-0 eindstand tegen de touwen kopte.

Het eerste doelpunt had overigens ook een Blauw-Zwart tintje, toen ex-speler Davy De fauw Christophe Lepoint de 1-0 aanbood. Zulte Waregem pakte tegen Eupen en Waasland-Beveren 6 op 6 en slikte nog geen tegendoelpunt.

Assist Sander Coopman op Onur Kaya

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.