Daar is ze dan! De eerste foto van Alixe Vossen

Daar is ze dan! De eerste foto van Alixe Vossen

24 augustus 2016 00:30 - Op donderdag 11 augustus werd Alixe Vossen geboren. Tot dusver kregen we de spruit van onze Brugse goalgetter nog niet te zien, maar intussen heeft Audry – de vrouw van Jelle Vossen – een eerste plaatje de wereld ingestuurd. “Bedankt voor al de lieve wensen”, klinkt het.

BlauwZwartFans wil de kersverse ouders nogmaals van harte proficiat wensen. Hopelijk kunnen jullie met volle teugen genieten van jullie kleine wonder. Wij zijn er alvast van overtuigd dat papa Jelle snel een eerste keer gaat scoren voor Alixe!

Alixe Vossen - dochter van Jelle Vossen en Audry Delvaux

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.