De 11 namen bij Club Brugge en Standard

De 11 namen bij Club Brugge en Standard

28 augustus 2016 11:00 - Zondagnamiddag wil Club Brugge na de nederlaag tegen KV Kortrijk opnieuw aanknopen met een driepunter. Standard en mogelijk ook trainer Yannick Ferrera moeten daarvoor het kind van de rekening worden. Vorig seizoen werd het maar liefst 7-1.

“Dit is geen aangename situatie voor Ferrera, maar ik vind dat hij er heel goed mee omgaat”, blikt Michel Preud’homme vooruit op het duel tegen de Rouches. “Als jonge trainer blijft hij toch rustig en gefocust. Als Standard iets (ontslag Ferrera, nvdr) beslist? Dan heb ik daar niets mee te maken.”

Preud’homme kan tegen Standard geen beroep doen op geblesseerden José Izquierdo, Lior Refaelov en Boli Bolingoli. Ricardo van Rhijn maakt zijn debuut bij Blauw-Zwart. De van Villarreal overgekomen Tomas Pina zit voor het eerst in de selectie en kan straks zijn debuut maken. Onderstaand de opstellingen van beide ploegen.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Standard

Hubert – Goreux, Scholz, Laifis, Fiore – Enoh, Trebel, Toure – Dossevi, Mmaee en Dompé

Bankzitters: Vits, Raman, Mbenza, Fai, Edmilson, Andrade en Deom

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.