De Sutter looft Club-speler: “Hij is voor mij een voorbeeld!”

De Sutter looft Club-speler Hij is voor mij een voorbeeld!

14 augustus 2016 01:30 - Vanavond keert Tom De Sutter met Sporting Lokeren terug naar Jan Breydel. De 31-jarige aanvaller speelde 66 matchen voor Club Brugge en vond daarin 23 keer de weg naar doel. Straks hoopt hij echter tégen Blauw-Zwart de weg naar doel te vinden.

“Ik kijk er wel naar uit, op Club zie ik weer veel bekenden”, blikt De Sutter vooruit in Het Nieuwsblad. “Wat als ik scoor? Dan zal ik juichen, ja. Waarom niet? Ik speel nu bij Lokeren. Ik wil bij Lokeren vooral respect krijgen voor de manier waarop ik train. Timmy Simons, hij is voor mij een voorbeeld! Timmy is daarenboven ook nog eens een leiderstype, ik ben gewoon graag in de groep.”

Tot slot kwam De Sutter – die afgelopen seizoen bij Bursaspor vertoefde – nog eens terug op de kampioenenmatch van Club tegen Anderlecht. “Ik heb die match in Turkije thuis met het vrouwke en een Turkse ploegmaat live gevolgd. Het was dubbel. Enerzijds ging het door mijn hoofd: Fuck, ik ben er niet. Anderzijds was ik supercontent voor die mannen”, besluit de spits van Lokeren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.