Degryse verwijst naar Mathew Ryan om Izquierdo in Jan Breydel te houden

Degryse verwijst naar Mathew Ryan om Izquierdo in Jan Breydel te houden

03 augustus 2016 15:30 - Zoekt José Izquierdo tijdens de huidige zomermercato alsnog andere oorden op of schittert hij straks met Club Brugge in de Champions League? Dat is dé vraag waar iedereen zo snel mogelijk een antwoord op wil. Marc Degryse heeft alvast een idee voor Blauw-Zwart om Izquierdo aan boord te houden.

“Izquierdo blijft de sterke prestaties opstapelen en lijkt het gevoel te hebben dat het tijd is om te vertrekken”, opent Degryse tegenover Sport/Footmagazine. “Tot nu toe weigert Club alles, maar tot welk bedrag kunnen ze dat blijven doen? Het probleem is dat ze niet klaar lijken om hem te vervangen. En elke keer Izquierdo uitblinkt, verergert hij het probleem.”

De gewezen sportief directeur van Club reikt zijn ex-club een mogelijke oplossing aan. “Om deze delicate situatie onschadelijk te maken, moet Club een overeenkomst maken zoals het dat destijds met Mathew Ryan (die naar Valencia trok, nvdr) heeft gedaan. Met de belofte Izquierdo te laten gaan na een bepaalde tijdspanne en naar een interessante club.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.