Deze Bruggelingen moeten KV Kortrijk opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten KV Kortrijk opzijzetten

19 augustus 2016 13:31 - Zaterdagavond trekt Club Brugge naar het Guldensporenstadion voor de altijd moeilijke verplaatsing naar KV Kortrijk. Michel Preud’homme rekent op deze manschappen om de drie punten mee te graaien.

Preud’homme kan in de West-Vlaamse derby geen beroep doen op de geblesseerde José Izquierdo. Voorts is iedereen fit. Brandon Mechele en Thomas Pina spelen vrijdagavond met de beloften om matchritme op te doen. Mechele zit desondanks tóch in de selectie, Pina niet. Onderstaand de 21-koppige selectie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Cools, Van Rhijn, Mechele, Engels, Poulain, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Storm, Diaby, Vossen, Moraes en Limbombe

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.