‘Drie spelers genoemd als vervanger voor Refaelov’

'Drie spelers genoemd als vervanger voor Refaelov'

22 augustus 2016 01:00 - Lior Refaelov stond afgelopen seizoen maar liefst 18 wedstrijden aan de kant door allerlei blessures. En ook dit jaar staat de creatieve middenvelder van Club Brugge al zeker zo’n 8 tot 10 weken aan de kant door een operatie aan de pubis. Preud’homme denkt eraan om hem te vervangen.

Het Brugse bestuur hinkt een beetje op twee gedachten. Enerzijds willen ze de wens van hun succescoach wel inwilligen, anderzijds dreigen er straks serieus wat spelers uit de boot te vallen als iedereen weer fit is.

Volgens HLN zijn er drie namen die Refaelov mogelijk kunnen vervangen. Het gaat om de 23-jarige Emiliano Rigoni (Independiente), Joris Kayembe (FC Porto), en Mehdi Carcela (Benfica).

Bij alle 3 de spelers is er wel een ‘minpunt’. Rigoni is met zijn 3,5 miljoen euro een dure vogel, Kayembe lijkt enkel open te staan voor een uitleenbeurt en Carcela geeft de voorkeur aan de Ligue 1 of Bundesliga boven een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Emiliano Rigoni (23) – Independiente

Joris Kayembe (22) – FC Porto

Mehdi Carcela (27) – SL Benfica

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.