Dutoit reageert geheimzinnig op mogelijke interesse Club Brugge

Dutoit reageert op mogelijke interesse Club Brugge

17 augustus 2016 13:00 - Club Brugge is met het oog op de strijd op drie fronten nog altijd op zoek naar een vervanger voor de onervaren Jens Teunckens. Transfertargets Darren Keet (van KV Kortrijk naar Bidvest Wits) en Wouter Biebauw (van KV Oostende naar KSV Roeselare) bedankten voor een plaatsje op de bank bij de landskampioen en ook met Standard-doelman Guillaume Hubert is er voorlopig nog geen akkoord.

Een andere goeie doelman uit de Jupiler Pro League is William Dutoit. “Of Club Brugge interesse in mij heeft? Joker”, grijnst de keeper van STVV. “Die vraag moet het bestuur van Club Brugge beantwoorden. Maar ik stel vast dat alle topclubs al een goeie eerste doelman hebben.”

“Tweede doelman dan maar? Ik weet niet of die rol mij zou liggen. Bij STVV ben ik titularis en speel ik elk weekend. Op dit moment kan ik dus nergens beter zitten dan hier. In het voetbal weet je natuurlijk nooit, maar voorlopig heb ik een zekerheid: ik lig nog een jaar onder contract”, vertelt Dutoit aan Sport/Voetbalmagazine.

Al sluit de 27-jarige goalie een transfer toch niet helemaal uit. “We zien wel wat er in de loop van het seizoen of na juni zal gebeuren. Komt er straks alsnog een ploeg aankloppen, dan moeten ze er maar eerst uitkomen met het bestuur. Vorig jaar dacht ik er nog anders over, maar nu is het mijn doel om samen met Sint-Truiden te groeien. Ik zal nooit vergeten wat de club voor mij gedaan heeft.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.