Ex-trainer Club Brugge genoemd als opvolger Yannick Ferrera

Ex-trainer Club Brugge genoemd als opvolger Yannick Ferrera

22 augustus 2016 00:59 - De dagen van Yannick Ferrera op Sclessin zijn stilaan geteld. Na de verloren Supercup en een teleurstellende 5 op 12 lijken Daniel Van Buyten en Olivier Renard hun zin te gaan krijgen. Zij wilden de jonge trainer immers in maart al weg, maar dat durfde Standard-voorzitter Bruno Venanzi niet aan door de bekerwinst tegen Club Brugge.

“Er moet iets gebeuren bij Standard, dat is duidelijk”, opent Wilfried Van Moer. “En het ziet er naar uit dat de trainer het kind van de rekening zal worden, de druk op Ferrera wordt met de week groter. Vitor Pereira zat afgelopen zaterdag ook al in de tribune, wordt hij de opvolger van Ferrera? Niemand die het zeker weet. Maar het zit alleszins niet goed in Luik.”

“Dit Standard is een middenmoter, meer niet. Maar als Daniel Van Buyten verkondigt dat hij niet tevreden is met de resultaten, dan is dat indirecte kritiek aan het adres van de coach. Standard zal wel iemand halen die in de gratie staat bij Van Buyten.”

Van Moer schuift een ex-trainer van Club Brugge naar voren als mogelijke vervanger voor Ferrera. “Ik zelf zou Jacky Mathijssen een kans durven gunnen. Standard is een speciale club, waar een speciale sfeer hangt en mentaliteit heerst. Dat is een kolfje naar de hand van Jacky”, besluit het boegbeeld van de Rouches in Het Belang van Limburg.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.