Geen ticket voor uitmatch tegen KVO? Dat losten deze Club-fans inventief op!

Geen ticket voor uitmatch tegen KVO Dat losten deze Club-fans inventief op!

07 augustus 2016 06:00 - Club Brugge beschikt al jaren over de grootste aanhang van het land. Keerzijde van de medaille is dat de vraag naar tickets veel groter is dan het aanbod. Zeker in uitwedstrijden is het niet altijd evident om de match in het Blauw-Zwarte uitvak bij te wonen.

Dat was in KV Oostende niet anders. De vernieuwde Versluys Arena – de opvolger van het Albertparkstadion – was helemaal volgelopen voor het duel tegen de landskampioen. Bovendien was het ook niet mogelijk om zoals vorig jaar op Schiervelde een plaatsje te bemachtigen tussen de KVO-aanhang.

Heel wat Club-fans slaagden er uiteindelijk dan ook niet in om een ticket te scoren, met alle creatieve gevolgen van dien. Jammer genoeg niet met het gewenste resultaat, aangezien Michel Preud’homme en zijn manschappen met 1-0 onderuit gingen na een laat doelpunt van Yassine El Ghanassy.

Club-fans zonder ticket in Versluys Arena

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.