Hanni verklaart waarom hij Anderlecht boven Club Brugge verkoos

Hanni verklaart waarom hij Anderlecht boven Club Brugge verkoos

11 augustus 2016 01:00 - Sofiane Hanni was afgelopen seizoen één van de absolute smaakmakers in de Jupiler Pro League. De Franse Algerijn was dé draaischijf op het middenveld van KV Mechelen en hoopt ook bij Anderlecht uit te groeien tot een cruciale pion. Hanni legde heel wat aanbiedingen naast zich neer om bij Paars-Wit aan de slag te kunnen gaan.

Zo hengelden ook Club Brugge en Standard naar de diensten van de 25-jarige middenvelder. Hanni weigerde echter het voorstel van Blauw-Zwart en had daar zo zijn redenen voor. “Anderlecht was er zéér vroeg bij. Ik had meteen een goed gevoel na de babbel met Herman Van Hosbeelck en Roger Vanden Stock. Ik was hun eerste keuze.”

Naast de Belgische topclubs was er ook buitenlandse interesse in de speler van KVM. “Als ik voor financiële zekerheid had gekozen, was ik wel voor veel geld naar het buitenland gegaan.”

“Maar ik ging voor de sportieve uitdaging. Anderlecht blijft de grootste club in België en speelt elk seizoen Europees voetbal. En mijn familie voelt zich goed in Brussel, niet ver van mijn thuis in Parijs. Dat speelde ook mee in mijn beslissing”, citeert Voetbalkrant Hanni.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.