Herbeleef de Brugse zege tegen Lokeren

Herbeleef de Brugse zege tegen Lokeren

16 augustus 2016 15:59 - Club Brugge won afgelopen zondag met het kleinste verschil van Sporting Lokeren. Veel meer dan de drie punten hoeven we echter niet te onthouden van de wedstrijd tegen Georges Leekens & co.

Al was de panenka van Lior Refaelov wel om duimen en vingers bij af te likken. De laatste keer dat de Israëliër dat kunstje probeerde, was begin vorig jaar tegen Cercle Brugge. Toen vloog het leer nog over het doel van Olivier Werner.

Club Brugge – Lokeren (1-0)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.