Herbeleef het eerste seizoen van Hans Vanaken bij Club Brugge

Herbeleef het eerste seizoen van Hans Vanaken bij Club Brugge

21 augustus 2016 03:15 - Hans Vanaken werd in de zomer van 2015 als dé kampioenenmaker naar Club Brugge gehaald. De 23-jarige middenvelder kende geen problemen met de grote druk bij Blauw-Zwart en loste de torenhoge verwachtingen in zijn eerste seizoen op Jan Breydel meteen in.

De ex-speler van Lommel United en Sporting Lokeren was dan ook een cruciale pion bij het binnenhalen van de veertiende landstitel. Vanaken was in voetbalseizoen 2015-2016 goed voor 11 goals en 13 assists. Onderstaand een mooi overzicht van een meer dan geslaagd seizoen.

Geïnteresseerd in video’s over Club Brugge? Abonneer je dan op dit YouTube-kanaal.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.