Herbeleef KV Mechelen – Club Brugge

Herbeleef KV Mechelen - Club Brugge

01 augustus 2016 14:00 - Club Brugge won zijn openingswedstrijd met 0-2 van KV Mechelen na doelpunten van Dion Cools en José Izquierdo. Komende vrijdag wacht opnieuw een uitwedstrijd, deze keer tegen KV Oostende in de vernieuwde Versluys Arena. 

Wie nog eens opnieuw wil genieten van onze eerste driepunter van het seizoen, kan bij onderstaande video terecht. Op naar de volgende! 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.