Het afgekeurde doelpunt van Vossen onder de loep

Het afgekeurde doelpunt van Vossen onder de loep

28 augustus 2016 14:32 - Club Brugge was in de eerste helft heer en meester tegen Standard, maar het waren de Rouches die via Birama Touré op voorsprong kwamen. Blauw-Zwart probeerde wel, maar slaagde er na 45 minuten voetballen niet in om de 0 van het bord te vegen.

Toen Club de bal dan tóch eens voorbij Guillaume Hubert kreeg, werd het doelpunt van Jelle Vossen afgekeurd door scheidsrechter Bart Vertenten. De lijnrechter oordeelde hier dat de bal doorgekopt werd door Stefano Denswil en de Limburgse spits bijgevolg offside stond.

Doelpunt Touré

Afgekeurde doelpunt Vossen

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.