HILARISCH! Exclusieve beelden van kleedkamerdiscussie bij Anderlecht

HILARISCH! Exclusieve beelden van kleedkamerdiscussie bij Anderlecht

18 augustus 2016 01:00 - RSC Anderlecht bevindt zich momenteel volop in een turbulente zomermercato. Paars-Wit versterkte zich onlangs met Genoa-verdediger Sebastian De Maio, maar die ziet een verlengd verblijf in het Astridpark niet langer zitten door een aanvaring met trainer René Weiler. 

Naar verluidt belde De Maio in het bijzijn van de spelersgroep naar zijn manager en stak hij niet onder stoelen of banken dat hij een nieuwe club zocht. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck gaf vervolgens aan dat De Maio normaal gesproken op huurbasis naar Fiorentina trekt. Koren op de molen van PlaySports, die onderstaande hilarische video uit hun hoed toverden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.