“Ik blijf erbij dat hij een geschikte trainer is voor Club Brugge”

Ik blijf erbij dat hij een geschikte trainer is voor Club Brugge

07 augustus 2016 07:00 - Afgelopen woensdag kwam de voetbalbond met het nieuws dat Roberto Martínez het roer van Marc Wilmots overneemt als bondscoach van de Rode Duivels. Een keuze waar Club-fan Luk Alloo het absoluut niet mee eens is. 

Alloo is van mening dat assistent-coach Vital Borkelmans promotie had moeten maken. Eerder had de televisiemaker hem ook al aangeraden als een geschikte trainer voor Club Brugge. “En daar blijf ik bij! Ik vind het trouwens een schande dat de voetbalbond op zoek ging naar een nieuwe trainer, terwijl Vital ideaal is. Hij werkt al vier jaar met die gasten. Onbegrijpelijk.”

Naast Borkelmans zag Alloo nog een andere geschikte kandidaat. “Als het Vital niet werd, dan Leekens. Oké, hij heeft de Duivels in de steek gelaten, maar leven we niet in een katholiek land? Een christen moet kunnen vergeven en Leekens kent de spelers. Liever Leekens dan één of andere werkloze kwiet uit het buitenland die onze nationale ploeg overneemt om maar iets om handen te hebben”, besluit hij tegenover HBVL.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.