Izquierdo reageert strijdvaardig op langdurige blessure

Izquierdo reageert strijdvaardig op langdurige blessure

20 augustus 2016 13:30 - José Izquierdo liep vorige week tegen Sporting Lokeren een scheurtje in de adductoren op. Daardoor zal de Colombiaan zo’n 4 à 5 weken aan de kant moeten staan. Maar de goedlachse flankspeler weet wel raad met zo’n tegenslagen.

“Zelfs wanneer je met moeilijke momenten te kampen krijgt, blijf altijd lachen! En wees positief want JIJ bent sterker dan de tegenslagen. Ik zal sterker terugkeren, no sweat no glory. Veel geluk jongens (tegen KV Kortrijk, nvdr)”, klinkt het op het officiële Instagram-account van Izquierdo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.