JPL-smaakmaker bekent: “Preud’homme heeft me ontdekt en gelanceerd”

JPL-smaakmaker bekent Preud'homme heeft me ontdekt en gelanceerd

17 augustus 2016 01:00 - Voor wie nog zou twijfelen aan de trainerskwaliteiten van Michel Preud’homme, raden we aan om het palmares van de Luikenaar eens te raadplegen. Overal waar de 57-jarige coach neerstreek, zette hij iets neer. In 2 seizoenen Club Brugge zorgde hij voor bekerwinst, de kwartfinale in de Europa League, de landstitel en de Supercup. Ook op Yassine El Ghanassy liet MPH destijds een blijvende indruk na.

El Ghanassy, momenteel één van de smaakmakers uit de Jupiler Pro League, smeerde Blauw-Zwart vorige week nog een 1-0 nederlaag aan in de Versluys Arena. Zonder Preud’homme had de 26-jarige aanvaller van KV Oostende misschien nooit gestaan waar hij nu staat. En dat beseft hij ook.

“Michel Preud’homme heeft me ontdekt en me bij AA Gent gelanceerd”, vertelt El Ghanassy in Sport/Voetbalmagazine. “Ik zie hem als een vader. Hij wist wanneer hij me een vriendelijk schouderklopje moest geven, maar ook wanneer het een schop onder mijn kont moest zijn.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.