Kortrijk-voorzitter deelt sneertje uit aan Club Brugge

Kortrijk-voorzitter deelt sneertje uit aan Club Brugge

21 augustus 2016 13:00 - Vorig seizoen kon Club Brugge met 1-4 winnen in zijn uitmatch tegen KV Kortrijk, maar doorgaans zorgt de verplaatsing naar het Guldensporenstadion niet meteen voor puntengewin bij Blauw-Zwart. Dat was afgelopen zaterdag niet anders.

KVK-voorzitter Joseph Allijns was achteraf dan ook erg tevreden met de 2-1 overwinning. “Dit is een stunt. Nu ja, tegen Club winnen is natuurlijk een gewoonte voor ons. Maar vorig jaar werd de traditie toch eventjes verbroken”, vertelt hij aan Sporza.

Het was pas de eerste driepunter voor de Kerels dit seizoen. “Door de kalender hadden we een moeilijke start, maar we pakken vijf op twaalf. Dat is onze beste start in drie jaar. Ik ben ongelooflijk tevreden en ik ben ambitieus. We runnen de club zo goed mogelijk met de middelen die we hebben.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.