Kritiek op Brugse sterkhouder: “Hij is weer een paar 100.000 euro’s minder waard”

Kritiek op Brugse sterkhouder Hij is weer een paar 100.000 euro's minder waard

08 augustus 2016 17:00 - Club Brugge kon tegen KV Oostende niet doorgaan op zijn positieve elan van in de openingswedstrijd tegen KV Mechelen. Achteraf was er vooral kritiek op de Blauw-Zwarte voorlinie.

“Club ging naar Oostende voor een strandwandeling, misschien met wat garnalen en een Rodenbach op de dijk. Maar duidelijk niet om Oostende weg te blazen”, opent Radio-commentator Bert Sterckx tegenover Sporza. “Het ging allemaal zo traag. Lopen met de bal, geen ideeën, geen versnellingen. Nochtans lag er in het begin van de match ruimte in de rug van de Oostendse verdediging.”

“Alleen sprong vooral Izquierdo daar nogal slordig mee om. Er lukte hem trouwens bijna niets. Altijd maar weer met oogkleppen op blijven lopen, bal aan de voet, acties die niet lukten, medespelers niet zien staan en de bal niet tussen de palen krijgen”, aldus een geërgerde Sterckx.

Wake-upcall

“Zo is Izquierdo plots weer een paar 100.000 euro’s minder waard. Hij was trouwens niet de enige. In de hele voorlinie lukte er amper wat. Diaby liep ook maar wat rond te dolen en Vossen vond z’n medespelers niet.”

Al beseft Sterckx dat één mindere prestatie geen ramp is. “Club leek alweer op kruissnelheid te zitten alsof het gewoon van het ene seizoen in het andere was gewipt en alles uiteindelijk wel zou goedkomen. Dit kan dan een wake-upcall zijn.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.