Kritiek op Limbombe: “Hopelijk weet Club wat het in huis haalde”

Kritiek op Limbombe Hopelijk weet Club wat het in huis haalde

02 augustus 2016 09:00 - Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Vooral de overgang van laatstgenoemde verliep niet zonder slag of stoot. Maar de ex-flankspeler van NEC was vastberaden en wilde koste wat kost voor Club Brugge voetballen.

Na een heuse transfersoap belandde Limbombe uiteindelijk in Jan Breydel. Maar de jonge Belg moest ver gaan om dat doel te bereiken. Zo stuurde hij onder meer zijn kat naar de trainingsstage van NEC. En toen de Nederlandse club hem daarvoor op de vingers tikte, zwaaide hij met een ziektebriefje. Dat zijn ze bij onze zuiderburen duidelijk nog altijd niet vergeten.

“Hopelijk weet Club Brugge wat ze in huis hebben gehaald. Want de manier waarop Anthony Limbombe een transfer forceerde, verdient geen schoonheidsprijs”, klinkt het bij RTL Sport.

“De Belgische voetballer van Congolese afkomst verliet de club na een gesprek tussen hem en zijn management met de clubleiding van NEC. Blijkbaar beviel Limbombe de uitkomst van het gesprek niet. Uiteindelijk kwam Club Brugge alsnog over de brug met de gewenste transfersom. Die zullen we alvast niet missen”, aldus het Nederlandse medium.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.