Lof voor debuterende Van Rhijn: “Outstanding”

Lof voor Van Rhijn Outstanding

28 augustus 2016 15:30 - Club Brugge heeft in zijn thuismatch tegen Standard opnieuw puntenverlies geleden. Blauw-Zwart kwam twee keer op achterstand, maar Bjorn Engels kopte 40 seconden voor affluiten de 2-2-eindstand op het bord. Ricardo van Rhijn maakte zijn debuut en speelde zich in de kijker.

De van Ajax overgekomen Van Rhijn kreeg van Michel Preud’homme tegen de Rouches de voorkeur op Dion Cools. “Tja, als je zo laat nog op achterstand staat, ben je uiteindelijk blij dat Engels dat doelpunt nog kan maken”, vertelt de Nederlandse rechtsback bij PlaySports.

Daarna werd Van Rhijn gevraagd om de Belgische competitie al eens te vergelijken met de Nederlandse. “Het spel is wat directer hier in België. Er wordt veel vooruit gevoetbald en het is allemaal wat fysieker. Tot dusver bevalt me dat wel goed. Of Ajax of Club de beste fans heeft? Ik ga ze niet vergelijken, maar ik ben heel blij dat ik nu voor Brugge mag voetballen.”

Club-fans tevreden met debuut Van Rhijn

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.