Maar liefst 4 Club-spelers in Ploeg van de Week

Maar liefst 4 Club-spelers in Ploeg van de Week

01 augustus 2016 02:00 - Club Brugge won afgelopen vrijdag zijn openingswedstrijd van het nieuwe seizoen met sprekend gemak van KV Mechelen. Vier Bruggelingen zien hun sterke prestatie beloond worden met een plaatsje in de Ploeg van de Week.

Blauw-Zwart pakte tegen Malinwa uit met een sterke collectieve prestatie, maar volgens Het Laatste Nieuws staken vier manschappen van Michel Preud’homme erboven uit.

Doelpuntenmakers Izquierdo en Cools konden vanzelfsprekend niet ontbreken in de Ploeg van de Week, maar ook Denswil en De Bock krijgen een plaatsje bij de beste elf van afgelopen weekend. Voorts maken ook Bizot (Genk), Derijck (Zulte Waregem), Ganvoula (Westerlo), Peeters (STVV), Neto (Gent), Chipciu (Anderlecht) en Karelis (Genk) deel uit van de TOP 11.

Spelers die met een valse noot aan voetbalseizoen 2016-2017 begonnen, kwamen in het Flopelftal van de Week terecht. Daar vanzelfsprekend geen Brugse namen, maar wel Verhulst (Lokeren), Andrade (Standard), Scholz (Standard), Cocalić (KV Mechelen), Vojvoda (Moeskroen), Ocansey (Eupen), Trebel (Standard), Rassoul (Lokeren), Viola (Moeskroen), Stojanovic (Moeskroen) en Verdier (KV Mechelen).

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.