Maes is jaloers op Club Brugge: “Zo’n jongens hebben wij niet”

Maes is jaloers op Club Brugge Zo'n jongens hebben wij niet

20 augustus 2016 02:59 - Peter Maes eindigde vorig seizoen op een verdienstelijke vierde plaats met KRC Genk, maar wil straks écht voor de prijzen meestrijden met de Limburgers. Al is er wel nog één en ander dat hij mist in zijn elftal. Maes maakt de vergelijking met Club Brugge.

KRC Genk beschikt met jongens als Leon Bailey, Mbwana Samatta, Leandro Trossard en Wilfred Ndidi over heel wat gegeerd wild op de transfermarkt, maar al dat jeugdig talent heeft ook een nadeel volgens Maes.

“Bij bijvoorbeeld Club Brugge zit er veel meer leeftijd in het team. Zij hebben jongens die door de wol geverfd zijn en die behoeden.” De rol van ervaren rotten als Timmy Simons mag volgens de coach van KRC Genk dan ook niet onderschat worden.

“Bij ons zit er op het middenveld een snaak van 19 jaar die enorm veel talent heeft, maar die dat stukje ervaring nog mee moet krijgen”, besluit Maes in Het Belang van Limburg.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.