Mannaert lacht opvallende theorie weg: “Er is maar één reden waarom Engels nog niet speelde”

Mannaert lacht opvallende theorie weg Er is maar één reden waarom Engels nog niet speelde

09 augustus 2016 09:00 - Om 16 uur is het Jan Breydelstadion het decor voor de oefenwedstrijd tussen Club Brugge en Antalyaspor. Wie niet kan wachten om straks zijn opwachting te maken, is Bjorn Engels.

Michel Preud’homme zal straks spelers als Ricardo van Rhijn, Anthony Limbombe, Wesley Moraes en natuurlijk ook Bjorn Engels de kans geven om speelminuten op te doen in een geheim oefenduel, dat uit veiligheidsoverwegingen achter gesloten deuren plaatsvindt.

Volgens sommige bronnen kwam Engels dit seizoen nog niet in actie om hem zo uit de schijnwerpers te houden van geïnteresseerde clubs. Vincent Mannaert lacht die theorie echter weg.

Risico beperken

“Er is maar één reden waarom Bjorn nog niet speelde: te weinig trainingsminuten. Bjorn mag niet na één volle laatste training te ongeduldig denken: Ik ben klaar”, vertelt Mannaert aan Het Nieuwsblad.

“Als we hem uit de schijnwerpers zouden willen houden, stelden we toch ook Izquierdo niet op?”, besluit onze CEO. Preud’homme gaf bovendien eerder al aan dat hij Engels langzaamaan wil brengen, om zo het risico op blessures tot een minimum te beperken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.