Meunier blijft maar schitteren en pakt uit met assist!

Meunier blijft maar schitteren en pakt uit met assist!

01 augustus 2016 01:30 - Na zijn sterke prestaties op het EK in Frankrijk verkaste Thomas Meunier naar PSG. Door de afkoopsom in zijn contract kon Club Brugge enkel toekijken hoe de Franse landskampioen zich versterkte met zijn 24-jarige rechtsachter. En de Parijzenaars genieten momenteel met volle teugen van de Ardennees.

Meunier is niet te stuiten bij zijn nieuwe werkgever PSG. Nadat hij eerder uitpakte met een sterk debuut tegen Inter en twee goals tegen Real Madrid, gaf hij in het met 4-0 gewonnen duel tegen Leicester City een assist op Nanitamo Ikone.

De ex-verdediger van Club Brugge mocht tegen de Engelse landskampioen voor het eerst in de basis starten en stond 80 minuten tussen de lijnen. Zijn assist kan je in onderstaande video bekijken vanaf de 6de minuut.

Meunier geeft assist aan Ikone

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.