Mist Jelle Vossen de Zeeslag om Vlaanderen door opvallende reden?

Mist Jelle Vossen de Zeeslag om Vlaanderen door opvallende reden

05 augustus 2016 01:00 - Club Brugge speelt straks zijn tweede competitiewedstrijd van het seizoen op bezoek bij KV Oostende. In de Versluys Arena – de vernieuwde versie van het Albertparkstadion – hopen Michel Preud’homme en zijn manschappen op een nieuwe driepunter. Mogelijk gebeurt dat zonder Jelle Vossen.

Zoals je donderdag al op BlauwZwartFans kon lezen, mist Lior Refaelov de West-Vlaamse derby door een vochtophoping in zijn quadriceps. “We willen geen risico nemen en daarom zit hij niet in de kern. Dit staat los van zijn liesblessure, maar we moeten dit goed opvolgen”, aldus Michel Preud’homme.

Jelle Vossen zit wél in de selectie, maar moet de Zeeslag om Vlaanderen mogelijk alsnog aan zich voorbij laten gaan. Zijn vrouw Audry kan volgens Het Laatste Nieuws namelijk elk moment bevallen. Bij deze duimen wij alvast dat alles straks goed mag verlopen en Vossen Junior een gezonde spruit is.

KV Oostende kan eveneens niet op volle sterkte aantreden. Zo zullen Capon, Akpala, Rozehnal, Jali en Pedersen er niet bij zijn tegen de landskampioen. Van de vorige acht verplaatsingen naar KV Oostende verloor Club geen enkele keer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.