‘Moeskroen wil zich versterken met verdediger Club Brugge’

'Moeskroen wil zich versterken met verdediger Club Brugge'

01 augustus 2016 00:30 - Royal Excel Moeskroen verloor afgelopen weekend zijn openingswedstrijd met 1-2 van RSC Anderlecht. Voor en na de wedstrijd liet trainer Glen De Boeck duidelijk merken dat zijn ploeg – vooral in het defensieve compartiment – dringend versterking nodig heeft. 

De Henegouwers hebben hun transfervizier daarvoor op Brandon Mechele gericht. De 23-jarige centrale verdediger komt door de concurrentie met Bjorn Engels, Stefano Denswil en Benoît Poulain nauwelijks nog van de bank.

Moeskroen wil een oplossing bieden door het Brugse jeugdproduct van Club te huren, maar volgens HLN is het nog maar de vraag of de speler zelf interesse heeft in een avontuur op Le Canonnier.

Ook Anderlecht-speler Michaël Heylen zou op het verlanglijstje van De Boeck & co staan. Zowel Mechele als Heylen staan overigens ook in de belangstelling van Zulte Waregem. Op het einde van vorig seizoen plukte Moeskroen met Jean-Charles Castelletto (nu op uitleenbasis aan de slag bij Red Star Paris) ook al een verdediger bij Blauw-Zwart weg.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.