Moet Club vrezen voor nieuw monsterbod op Engels?

'Club moet vrezen voor nieuw monsterbod op Engels'

09 augustus 2016 17:59 - Club Brugge is vastberaden om zijn sterkhouders van afgelopen seizoen in Jan Breydel te houden, maar het belooft nog een lange maand augustus te worden voor Blauw-Zwart. Zo wordt er serieus aan de mouw van onder meer Bjorn Engels getrokken.

Engels stond vandaag 90 minuten tussen de lijnen in het oefenduel tegen Antalyaspor, maar kwam dit seizoen nog niet in actie in de Jupiler Pro League. Club wil zijn centrale verdediger naar eigen zeggen langzaamaan klaarstomen om zo blessures te vermijden, maar bij Het Nieuwsblad denken ze dat Blauw-Zwart hem vooral uit het zicht van geïnteresseerde clubs wil houden.

Na serieuze interesse van Arsenal en Borussia Dortmund, blijkt nu ook dat Everton erg concreet was om Engels binnen te halen. Naar verluidt zouden er zelfs bedragen van 12 tot 15 miljoen euro geboden zijn. Tot dusver ging Club niet in op de aanbiedingen van de ploeg van Ronald Koeman, maar mogelijk komt daar verandering in als Everton opnieuw komt aankloppen in Jan Breydel.

Nu de transfer van centrale verdediger John Stones naar Manchester City officieel afgerond is, beschikt Everton over een pak meer financiële middelen. Er was immers meer dan 50 miljoen euro met zijn overgang gemoeid. Bovendien past Engels perfect binnen het profiel om Stones op te volgen. Ashley Williams van Swansea City zou eveneens hoog op het verlanglijstje staan van Everton.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.