“MPH heeft gelijk als hij zegt dat Standard goed wegkwam bij scheidsrechterlijke beslissingen”

MPH heeft gelijk als hij zegt dat Standard goed wegkwam bij scheidsrechterlijke beslissingen

29 augustus 2016 15:00 - Club Brugge verdiende afgelopen zondag de drie punten tegen Standard, maar vergat om zijn kansen af te werken. Yannick Ferrera sprak achteraf echter over “twee verloren punten” voor de Rouches, maar daar is Aimé Anthuenis het niet mee eens.

“Tegen Club Brugge slikte Standard finaal nog de 2-2, maar ik ben er haast zeker van dat ze vooraf voor een punt hadden getekend. Al is het natuurlijk altijd zuur dat je de zege nog uit handen moet geven”, vertelt Anthuenis aan De Zondag.

“Over de vermeende overtreding van De Bock vlak voor de gelijkmaker valt wat te zeggen, maar dan moet je ook naar het bredere plaatje kijken. Michel Preud’homme had ook gelijk dat Standard af en toe goed wegkwam bij scheidsrechterlijke beslissingen”, oordeelt de analist. Hoe dan ook besliste de Reviewcommissie intussen om De Bock te laten vervolgen door het Bondsparket.

Tot slot heeft Anthuenis bewondering voor Ferrera. “De prestatie die gisteren onder hem geleverd werd, was zeer knap. Reeds drie maanden voelt hij dat hij betwist wordt. Dan is het mooi dat hij foert kan zeggen en zich helemaal op het sportieve focust.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.