MPH niet tevreden met prestatie van zijn manschappen: “Niet goed genoeg”

MPH niet tevreden met prestatie van zijn manschappen Niet goed genoeg

05 augustus 2016 23:08 - Club Brugge speelde een erg matige wedstrijd in de Versluys Arena en zag in het slot van de wedstrijd een punt door zijn vingers glippen toen Yassine El Ghanassy de 1-0 tegen de touwen schoot. Michel Preud’homme was achteraf dan ook enigszins teleurgesteld in de prestatie van zijn ploeg.

“De snelheid van uitvoering, het tempo en de beweging voorin lagen niet hoog genoeg”, analyseert MPH tegenover PlaySports. “Het tempo lag te laag om Oostende vanavond pijn te doen.”

“Collectief speelden we vandaag niet snel genoeg, maar als je de hele wedstrijd bekijkt, was een gelijkspel een logischer resultaat geweest. Oostende is nooit een gemakkelijke tegenstander. Met de kwaliteit die ze dit seizoen in de ploeg hebben, gaan ze meedraaien aan de top”, besluit Preud’homme.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.