MPH schept duidelijkheid na miljoenenboden op sterkhouder: “Hij blijft!”

MPH schept duidelijkheid na miljoenenboden op sterkhouder Hij blijft!

04 augustus 2016 12:30 - Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Voorts is het Blauw-Zwart menens om zijn sterkhouders van de kampioenenploeg van vorig seizoen samen te houden. 

Om dat doel te bereiken, weigerde Club al diverse miljoenenboden voor onder meer José Izquierdo. Hamburg kwam met een bod van 12 miljoen euro, terwijl Sevilla 9,5 miljoen euro veil had voor de pijlsnelle Colombiaan.

In aanloop naar de wedstrijd tegen KV Oostende reageerde Preud’homme op de aanbiedingen voor zijn 24-jarige flankspeler. “Er zijn gesprekken geweest en iedereen zit op dezelfde golflengte. Izquierdo blijft dit seizoen”, klinkt het klaar en duidelijk via de officiële kanalen van Blauw-Zwart.

“Ik heb deze week de Izquierdo van altijd gezien”, gaat de Brugse coach verder. “Ik probeer nu iedereen fit te krijgen en speelminuten te geven, dan kunnen we weer roteren”, besluit Preud’homme.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.