“Nederlaag van Club in Oostende is niet het einde van de wereld”

Nederlaag van Club in Oostende is niet het einde van de wereld

08 augustus 2016 03:30 - Club Brugge kon afgelopen vrijdag in de Versluys Arena geen vervolg breien aan zijn uitstekende openingswedstrijd van tegen KV Mechelen. Blauw-Zwart ging namelijk met 1-0 onderuit tegen KV Oostende na een laat doelpunt van Yassine El Ghanassy.

Desondanks ziet Wilfried Van Moer het seizoen rooskleurig tegemoet voor Michel Preud’homme en zijn manschappen. “De nederlaag van Club Brugge in Oostende is niet het einde van de wereld. De spelerskern is nog versterkt, dus zal Club opnieuw een gooi doen naar de titel.”

“Bij Anderlecht en veel andere clubs is het nog afwachten hoe de transferperiode afloopt. Wie blijft, wie vertrekt? Het is koffiedik kijken. Pas op het einde van augustus kan men de balans opmaken. Eigenlijk is die lange transferperiode oneerlijk”, gaat de analist verder in HBVL.

“Een ploeg die kandidaat is voor de top drie, is zeker Oostende. Een ambitieuze voorzitter, een fraai stadion, een goeie trainer en veel kwaliteit op het veld. Ik juich dat toe. Hoe meer concurrentie, hoe beter. Geen Spaanse of Duitse toestanden in België. Ik zie dat ook Zulte Waregem en Charleroi goed van start zijn gegaan. Maar bij hen heb ik toch nog mijn twijfels. Niet bij Oostende. Die gaan hoger eindigen dan vorig seizoen”, besluit Van Moer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.