Nieuwe tegenvaller voor Club: Gedoz heeft scheurtje in de ligamenten

Nieuwe tegenvaller voor Club ook Gedoz tijdje in de lappenmand

29 augustus 2016 01:30 - Club Brugge geraakte zondagnamiddag niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Standard en zag tot overmaat van ramp Felipe Gedoz kermend van de pijn naar de zijlijn gedragen worden.

Verwacht het onverwachte. Veel beter kan je Gedoz volgens ons niet omschrijven. De 23-jarige Braziliaan is zeker niet de meest geliefde in Jan Breydel, maar feit is dat hij intrinsiek één van de beteren is bij Blauw-Zwart.

Na een goed uur voetballen moest doelpuntenmaker Gedoz echter noodgedwongen naar de kant nadat hij zijn enkel verzwikt had. Volgens Het Laatste Nieuws zal de jonge flankaanvaller een paar weken out zijn. Als blijkt dat zijn ligamenten geraakt zijn, kan de onbeschikbaarheid zelfs oplopen tot een maand.

Met andere woorden: kopzorgen voor Michel Preud’homme. De Brugse coach heeft met Izquierdo, Refaelov, Bolingoli én nu ook Gedoz maar liefst vier vleugelspitsen die in de lappenmand liggen. Versterking lijkt dan ook meer dan welgekomen…

UPDATE: op de officiële site is intussen bevestigd dat Gedoz 3 à 4 weken out is door een scheurtje in de ligamenten. BlauwZwartFans wenst Felipe veel beterschap toe!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.